Verona

Nu tänkte jag fortsätta att berätta om min och min familjs fantastiska semester. Senast jag skrev så befann vi oss utanför Venedig, om det kan ni läsa här. Efter några dagar begav vi oss vidare mot vårat nästa mål som var Gardasjön och en liten camping utanför den underbart mysiga byn Sirmione, mer om det senare. En annan underbar stad som vi ville checka av på listan var Verona, så en molnig dag tog vi bussen dit för att upptäcka allt det fina.
Ännu en pastellfärgad stad med vackra byggnader. Bilden är tagen högt uppe från en läktare i den gamla amfiteatern, som var otroligt fin och välbevarad.
En annan plats som vi ville ta en titt på var Casa di Giulietta, som är en plats som för tankarna tillbaka till Romeo och Julia och deras kärlek. 
Förrutom att denna plats var fylld av kineser så var den även fylld av kärlek och tusentals kärleks hänglås.
Ännu mera kärlek.
Efter en del shopping på Veronas gator så bestämde vi oss för att gå tillbaka till busstationen och svängde in på en liten gata och plötsligt uppenbarar sig en glassbar, där man fick tillreda sin egen kopp med godsaker i form av frozen yogurt, bär, godis, chokladsåser och nötkross. Såsåså gott!
Och efter det var jag på kalasbra humör, trots världens regnskur och busskaos. En oförglömlig dag med många skratt tillsammans med min familj och våra husbilskompisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0