Tisdag och 5 dagar kvar

Efter sju och en halvtimme på jobbet pustade jag ut, åkte hem och åt lax och nypotatis med familjen. Nu trixar jag med spellistor inför resan men tyvärr verkar tekniken inte vilja sammarbeta. Mellan varven tvättar jag kläder och packar annat nödvändigt inför resan.
5 nödvändiga prylar:
- En bra bok att läsa i skuggan 
- Mina favorit solglasögon som alltid ställer upp i soligt väder
- Solkräm som doftar kokos, mmm
- En svalkande body lotion att smörja in en solbränd kropp med efter en lång dag på stranden
- Mina fina gubbskor från det italienska märket Novita
"Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag" av Sara Ohlsson är en av många böcker som får göra mig sällskap på resan. Nu ska jag packa vidare och därefter avsluta kvällen med jordgubbar och Håkan Hellström på teven. Ha det fint, puss

Kalas och söndagsångest

 
Denna helgen har jag hunnit äta god pizza och glass tillsammans med fina vänner i Åhus, jag har skrivit packlistor och lyssnat på Mumford and Sons och gosat med valpar. Och idag, söndag, har jag hunnit med två kalas där det bjudits på smörgåstårta och jordgubbstårta och nu efter en sval dusch är jag fräsch igen och känner hur den där söndagsångesten smått kommer smygandes. Imorgon väntar en lång dag på jobbet och på kvällen ska jag tvätta kläder och välja vilka böcker som får göra mig sällskap på resan.

Snart är vi där

Om inte mer än tio dagar så sitter jag i en varm husbil tillsammans med min familj påväg ner till en av våra favorit platser här i världen, Italien. Det blir femte gången som vi besöker pizzans och pastans land och detta året är även en vecka med sol och bad i Kroatien inplanerad.
Längtar så otroligt mycket efter långa soliga dagar med klarblå himmel.
Längtar också efter att få strosa runt på italienska kullerstensgator och efter att få spendera lite pengar på fina saker.
Äta på mysiga italienska restauranger och prova deras bästa pasta. Jag vill också äta skaldjur fångade ur medelhavet och äta mängder av deras sagolikt goda glass.
Andas in havsluft och lyssna på det vackra italienska språket.
Gå på marknader och handla färska frukter och grönsaker.
 
Och självklart bada i medelhavet och i en av de finaste sjöarna på denna jord, Gardasjön.
Behöver jag säga att jag längtar?
 

Mitt första inlägg

 
Hej och välkomna hit till min blogg! Här kommer jag dela med mig av allt möjligt fint som händer i mitt liv och som är värt att dokumenteras. Detta året är det 17 år sedan jag föddes en kall vinterkväll i februari, mitt namn blev Isabelle Sandberg och jag bor i vackra Skåne tillsammans med min familj som består av mamma, pappa och min 2 år yngre syster. Just nu njuter jag av ett efterlängtat sommarlov och om ynka 7 arbetsdagar har jag gjort mina 4 veckor på jobbet, är ett par tusen rikare och är fri på riktigt. Och snart, snart, snart beger jag mig till en av mina favorit platser här i världen för att avnjuta 3 veckors ledighet bland sand, saltvatten, pasta och långa shoppinggator. Åh, vad jag längtar! Ha det fint, puss.

RSS 2.0