Ett skepp kommer lastat med de sista bilderna från semestern

 
Njuter utav italiensk mintglass i Sirmione.
Blomstrande och otroligt vacker husfasad i Sirmione.
Världens bästa syster.
En bikini-favorit.
Med en djup suck lägger jag nu denna resa bakom mig och placerar alla underbara och fina stunder uppe i huvudet och är evigt tacksam för alla minne som skapats. En helt klart lyckad och minnesvärd resa, och antagligen den sista utomlandsresan med min familj och vår husbil. Till vintern väntar en skidresa tillsammans med familjen och nästa sommar tar jag steget ut i vuxenvärlden och planerar att resa runt lite på egen hand. Ser framemot allt det som ska komma och alla de platser och äventyr jag jag ska uppleva men jag kan inte förneka att jag kommer sakna alla de resor som jag och min älskade familj upplevt tillsammans. Men nästa år börjar en ny period i mitt liv och jag ser framemot vad den har att erbjuda. Så jag säger tack till sommaren 2013 och välkommen till hösten 2013.

23 september och studiedag

Och hurra för det! Den här lediga dagen kunde inte kommit lägligare. Efter en helg med kalas, kräftskiva, snurrande tankar, dans och tårar, så tackar jag och tar emot denna lediga dag med öppna armar. Sovmorgon och långfrukost framför en bra film mjukstartar denna dag. Och planerna idag är att jag ska försöka röja undan lite plugg och bara andas lite extra. Precis som man behöver ibland.
Och såhär såg min måndagsfrukost ut idag. Ha det fint, puss

Med blåa skor på fötterna

Medans sensommar blir till höst och luften blir kyligare så tänkte jag visa er ett klädval som jag bar en varm sommarkväll i Sirmione.     Skor - Zara Klänning - h&m Väska - liten butik i Bologna Solglasögon - Gina Tricot

Om en ensam lördagskväll

Lördag. Vaknade upp med ett stort leende på läpparna efter en väldigt mysig fredagskväll. Idag har jag till största delen av dagen befunnit mig på två hjul med vinden i håret och sett det vackra skånska sensommar landskapet susa förbi med pappa framför mig på motorcykeln. Och ikväll har jag huset för mig själv och gör precis allt som jag inte borde göra, dvs. letar efter fina kläder, drömer om varma kvällar vid gardasjön (precis som den på bilden ovan), och myser framför en film. Imorgon väntar loppis med bästavän och eftermiddagen fylls upp med dansträning. Hoppas ni har en mysig kväll, puss

Verona

Nu tänkte jag fortsätta att berätta om min och min familjs fantastiska semester. Senast jag skrev så befann vi oss utanför Venedig, om det kan ni läsa här. Efter några dagar begav vi oss vidare mot vårat nästa mål som var Gardasjön och en liten camping utanför den underbart mysiga byn Sirmione, mer om det senare. En annan underbar stad som vi ville checka av på listan var Verona, så en molnig dag tog vi bussen dit för att upptäcka allt det fina.
Ännu en pastellfärgad stad med vackra byggnader. Bilden är tagen högt uppe från en läktare i den gamla amfiteatern, som var otroligt fin och välbevarad.
En annan plats som vi ville ta en titt på var Casa di Giulietta, som är en plats som för tankarna tillbaka till Romeo och Julia och deras kärlek. 
Förrutom att denna plats var fylld av kineser så var den även fylld av kärlek och tusentals kärleks hänglås.
Ännu mera kärlek.
Efter en del shopping på Veronas gator så bestämde vi oss för att gå tillbaka till busstationen och svängde in på en liten gata och plötsligt uppenbarar sig en glassbar, där man fick tillreda sin egen kopp med godsaker i form av frozen yogurt, bär, godis, chokladsåser och nötkross. Såsåså gott!
Och efter det var jag på kalasbra humör, trots världens regnskur och busskaos. En oförglömlig dag med många skratt tillsammans med min familj och våra husbilskompisar.

Precis som då men i en annan tid

Ja, en annan tid skulle man kunna kalla det. En annan tid då det var sommar och inte början till höst. En annan tid då tid inte spelade någon roll och när vi gjorde precis vad vi ville med vår tid. Nu är vi tillbaka i en annan tid. En tid då vi måste passa tider och anstränga oss för att få tid att göra roliga saker. Vi är tillbaka i den så kallade verkligheten, då tid spelar roll.  
 
Skor - Converse Klänning - Urban Outfitters Solglasögon - Bikbok Ryggsäck - Accessorize
 
Men precis som jag gjorde den dagen då vi besökte Verona, så har jag burit min favorit klänning idag. Och även om det är den tredje september och hösten sakta smyger sig fram, så vägrar jag släppa taget om bara ben. Jag trotsar kyliga morgnar och låter eftermiddagssolen värma när jag beger mig hem efter skolan. Påtal om skolan, så har jag prov nästa vecka och en rad med läxor att göra, så vi hörs när vi hörs! Men jag tänkte förbereda några inlägg som dyker upp senare i veckan, ta vara på er tid, puss

RSS 2.0