Paris dag fyra

Skolan rullade på som vanligt och vi valde sedan en restaurang i närheten och beställde in en fransk specialitet, löksoppa. Och ja, det var inget speciellt direkt utan det var mest lök i en soppa. 
Sen promenarade vi bort till Louvren i det fina vädret och gick sedan in spända på att få se La Joconde, Mona Lisa. 
Vi var tvungna att gå i smågrupper, så vi gjorde det och påbörjade sökningen efter Mona Lisa. Fantastiska byggnader, arkitektur och många olika våningar och gångar.
Tillslut hittade vi henne. Och ja precis som alla andra säger efter att ha sett henne, hon var mycket mindre än vad man trodde.
Sen fick vi ledig tid och promenerade bort till Marais som är ett kvarter som ligger i det 3:e och 4:e arrondissementet. Många mysiga gränder och annorlunda butiker. 
Efter ett tag hittade vi en väldigt speciell och spännande butik. Där sålde de mycket ekologiska råvaror och annorlunda saker. 
 
Fantastisk butik.
På kvällen gick vi till en restaurang med ett helt gäng från klassen och åt mat. Det blev en pastarätt för mig och dessutom smakade jag sniglar tillsammans med några andra. De var ganska sega, smakade vitlök och var svåra att få ut ur skalen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0