Sommarlistan

Oj vad tiden flyger förbi!! Så mycket fint har hänt de senaste månaderna och om någon vecka ska ni får se allt från början. Nu har jag äntligen sommarlov och det får inledas med en sommarlista. Ska uppleva festivallivet om några dagar men återkommer så fort jag smält allt och fått ordning på mitt liv igen. Ha en fantastisk sommar! 
Hur ser dina planer ut för sommaren?

I sommar ska jag njuta utav mitt sista riktiga sommarlov. Jag ska göra tokiga endagsutflykter tillsammans med mina vänner. Jag ska åka på min första riktiga festival och bara ha det megabäst där tillsammans med tjejerna i vårt camp. Jag ska jobba fyra (förhoppningsvis 5 veckor) på Distansapoteket och mellan arbetsdagarna ska jag försöka ha spontana grillkvällar med trevliga människor, sola, bada, äta glass, jordgubbar, grillat och upptäcka nya spännande platser.

 

Vad gjorde du på midsommar?

På midsommar befann jag mig i Bjärred utanför Lund i en liten stuga med ett stort antal främmande människor men även några favoriter vid min sida. Där åt vi grillat, ägg, sill och drack snaps, vi dansade runt midsommarstången, spelade kubb och hade det allmänt trevligt. Tog bussen till en väns lägenhet och väntade på min älskade mamma som så snällt kom och hämtade oss, så att vi skulle slippa hänga på stationen halva natten. Tack mamma!!

Förra året såg jag ut såhär på midsommar.

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Bästa sommarfrukosten säger sig nästan självt, jordgubbar förstås. Eller en kall smoothie på blandade bär och nybakta frallor med ost. 

 

Bästa sommarlåten?

Finns så otroligt många bra låtar att välja mellan men en låt som direkt får mig att tänka på sommaren är Memories med David Guetta.

 

Ska du åka på någon festival i sommar?

Ja, äntligen ska jag få uppleva tält, lera, langos och minnesvärda konserter. Tåget går mot Norrköping och Bråvalla festivalen på onsdagmorgon.

 

Vad vill du helst grilla?

Är otroligt svag för grillad kyckling med pappas egna goda marinad, nypotatis, en kall sås och en fräsch sallad gjord på bl.a. vattenmelon och paprika. Men tycker väldigt mycket om grillat i alla dess former. Grillad lax, hemmagjorda grillad hamburgare, grillspett, osv. osv.  

 

Vad dricker du i sommar?

I sommar dricker jag precis som tidigare tonvis med isvatten, men denna sommar tänker jag även lägga fokus på kalla fruktiga drinkar.

 

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?

Finns så många härliga plagg att bära när solen visar sig och luften är varm, men framförallt luftiga klänningar, svala shorts och såklart bikinin.

Vad ska du läsa i sommar?

I sommar ska jag förhoppningsvis läsa massvis med böcker, har en hel hög på rummet som bara väntar på att bli lästa. Exempelvis vill jag läsa ”The fault in our stars”, ”Lyckostigen” och ”Välkommen till den här världen”.

 

Bästa parken?

Lite ont om parker i staden där jag bor så får väl säga lilla Hembygdsparken som ställt upp på många lyckade picknickar.

 

Bästa badstället?

Finns många fina badplatser att välja på men har en absolut favorit, Knäbäckshusen utanför Kivik, som är en så fasansfullt vacker plats men som tyvärr inte bjuder på så höga badtemperaturer. Bästa stället för nattdopp, Sparvsjön.


RSS 2.0