Studiedag och frukost

Vaknade klockan elva femtiotre, steg upp och gjorde iordning frukost på min nya bricka från Ikea. En vanlig frukost med yoghurt toppat med müsli och lite extra russin, mackor och te i min nya mon amie kopp. 
Med tio dagar kvar till första december tyckte jag det var dags att toppa frukosten med lite smak av jul. En perfekt syrlig clementin och en supergod pepparkaka fick äran att avsluta min frukoststund. 
Drack mitt nya mon amie te denna morgon. Ett svart te smaksatt med rabarber och gräddarom. Passade mig perfekt i smaken och värmde gott en kylig novemberdag som denna. 

Mon amie

Lördagens besök på Ikea resulterade inte bara i fler värmeljus, två brickor och en kudde. Precis bredvid låg en ittala outlet och jag, mamma och mormor sprang dit en snabb runda innan hemfärden. Hittade mycket fint, men bestämde mig för att köpa mon amie koppen och en påse av deras te.
Och innan jag visste ordet av det hade kassörskan börjat slå in mina köp. Oj tänkte jag först, det är ju ingen present, men sen tänkte jag att jo det är ju visst en present. En present till mig själv som jag tycker jag förtjänar efter några veckors hårt slit i skolan. 
Tror att vi kommer få många fina stunder tillsammans. 

Onsdagen den trettonde och mitt rum

 
 
Onsdag. Såhär såg det ut för ett tag sen på mitt rum och förrutom att det är betydligt mörkare utanför och dammigare på nattduksbordet för tillfället så ser det nästintill likadant ut nu och jag trivs med det. Men eftersom jag gillar att fixa och inreda kan jag inte låta bli att längta tills hela rummet ska få anta ett nytt uttryck inför första advent och julen som närmar sig med raska steg. Planerar en utflykt till ikea på lördag med mamma för att bland annat fylla på värmeljus lagret här hemma. Men fram tills dess tänkte jag bocka av åtminstone ett historiaprov och en fest. 

Om tiden som gått

Det har hunnit bli en ny månad och det har gått ett helt höstlov och en hel vecka sedan jag visade min existens här. Höstlovet bjöd på två lyckade fester, då jag på den ena festen fick leva ut min kreativa sida och klä ut mig ordentligt. Agerade zombie och dansade vilt tillsammans med Ash från Pokémon, John Lennon och en och annan vampyr, vandrade sedan mot stationen tillsammans med en glad ko vid min sida och somnade sedan tillsammans med mina två bästa personer. Dagen efter bestod av sovmorgon och massa mys i form av god frukost framför The Great Gatsby.Lovet bjöd också på många myskvällar, ibland med honom och ibland med familjen, en svettig stund på gymmet, en storm som resulterade i strömavbrott i två dagar och såklart en del shopping.
Och nu har som sagt ännu en skolvecka gått och det har varit både psykologiprov och franskaprov som tagit upp all min tid. Njöt av en välbehövlig fredagsfika igår tillsammans med ett gäng vänner och hade därefter pizzamys tillsammans med Moa och njöt utav vår himmelskt goda hemmagjorda pizza. 
Idag har jag tagit sovmorgon och ikväll agerar jag chaufför när familjen beger sig mot kusinen och hans familj för att avnjuta en god middag och konversera kvällen ut. Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin kväll! puss

RSS 2.0