KÖÖÖÖRKOOORT

"Jag kan inte sluta le, får numera köra ensam på vägarna och det känns så sjukt jäkla bra."
 
Tisdagen den 25 februari 2014 kommer jag alltid minnas som dagen då jag klarade uppkörningen och förarprövaren sträckte fram handen och sa "grattis till körkortet". Att få krama om alla på trafikskolan och mamma och pappa och sedan köra iväg helt själv till skolan. Det finns inga ord som kan beskriva den känslan. Dagen firades som den bör med körning. En runda i stan tillsammans med några utav dem bästa tjejerna bak i bilen, pizza och massvis med prat och glada leenden. Såg antagligen ganska fånig ut hela dagen med ett stort konstant leende på läpparna. Men vet ni vad? Jag har tagit körkort och fy fan vad bra det känns! 

Torsdagen den sjätte februari

Nu är jag 18 år! Och jag har haft en fantastisk dag redan från start. Väcktes utav familjens morgontrötta stämma, åt frukost och for iväg till körskolan. Körde en lyckad körlektion med min handledare Niklas och fortsatte sedan med riskettan i några timmar. Väldigt gripande föreläsning och tänkvärd information. Begav mig sedan till skolan och överraskades med ögonbindel, sång, present och chokladkakor. Blåste ut de 18 ljus som fanns i kakorna och kramades med mina bästa vänner och klasskamrater. 
 
Kom hem till familjen och nya tulpaner på sängbordet, åt en god pastarätt och nu ikväll vankas det matteplugg och cheesecake. Tackar alla som gratulerat mig idag och gjort min 18 års dag till en världsfin födelsedag! Puss

RSS 2.0